fbpx
 

Steun het orkest

Draag bij als particulier, bedrijf of met uw familiestichting

Amsterdam Sinfonietta is hét strijkorkest van Nederland en mag zich tot de absolute wereldtop rekenen. Om op het hoogste niveau te blijven spelen, te vernieuwen en onze passie voor muziek aan nieuwe generaties door te geven, kunnen wij niet zonder uw steun.

Word Vriend, lid van onze Club van 100 of sluit u aan bij onze Strings `n Business Club. Ook kunt u bijdragen aan een specifiek project, bijvoorbeeld aan talentontwikkeling of KleuterSinfonietta. Doneert u liever eenmalig of via uw testament? Voor welke vorm u ook kiest, uw bijdrage maakt voor ons orkest het verschil. Mogen wij u daarvoor alvast bedanken?
Doe mee met Amsterdam Sinfonietta
U hebt er het instrument voor

Bezoek onze Vriendenrepetities, ontmoet andere liefhebbers en ontvang mooie kortingen. We verwelkomen u graag als Vriend, Bondgenoot, Begunstiger of Weldoener. Kies de Vriendschap die bij u past.

Naar Vrienden

Ontmoet de musici en solisten achter de schermen, ga mee op reis en geniet met gelijkgestemden van exclusieve events. Als Club van 100-lid staat u vooraan. Sluit u aan bij de Amati, Guarneri, Bergonzi of Stradivari.

Naar Club van 100

Talentontwikkeling of educatie, de instrumenten van onze musici of voor nieuwkomerskinderen: draag bij aan een project dat u aanspreekt en maak het mogelijk dat onze musici hun expertise overdragen op jongere generaties.

Naar Omarm een project

Wist u dat u kunt nalaten aan ons orkest? En dat u met uw legaat, erfstelling of fonds op naam Amsterdam Sinfonietta kunt doorgeven aan volgende generaties? Met uw nalatenschap geeft u klassieke muziek en het strijkersrepertoire toekomst.

Naar nalaten

Wilt u ons zakelijk steunen? We verwelkomen u graag als bedrijfsvriend binnen onze Strings ‘n Business Club, als (concert)sponsor of als partner. Maar ook losse bedrijfsgiften behoren tot de mogelijkheden. Evenals een concert op maat voor uw relaties.

Naar bedrijven

Het Amsterdam Sinfonietta Fonds draagt bij aan de artistieke, educatieve en maatschappelijke projecten van Amsterdam Sinfonietta. Met deze noodzakelijke financiële steun kan het orkest op het hoogste niveau spelen, blijven vernieuwen en de opgebouwde expertise doorgeven aan nieuwe generaties.

Naar Amsterdam Sinfonietta Fonds

“Er is niets mooier dan spelen voor een zaal vol Vrienden.”

Subsidiënten en begunstigers

  • Gemeente Amsterdam

Sponsoren en fondsen

Design & Branding Partner

Contact

Heeft u vragen over schenken aan Amsterdam Sinfonietta?
Neem contact op met Marije van der Pas, hoofd development. Zij informeert u graag.
E-mail marijevanderpas@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.