Steun het orkest

Draag bij als particulier, bedrijf of met uw familiestichting

Amsterdam Sinfonietta is hét strijkorkest van Nederland en mag zich tot de absolute wereldtop rekenen. Om op het hoogste niveau te blijven spelen, te vernieuwen en onze passie voor muziek aan nieuwe generaties door te geven, kunnen wij niet zonder uw steun.

Word Vriend, lid van onze Club van 100 of sluit u aan bij onze Strings `n Business Club. Ook kunt u specifiek geven aan een van onze kernthema’s, bijvoorbeeld aan het Cremona Fonds of via onze geefkringen. Doneert u liever eenmalig of via uw testament? Voor welke vorm u ook kiest, uw bijdrage maakt voor ons orkest het verschil. Mogen wij u daarvoor alvast bedanken?
Doe mee met Amsterdam Sinfonietta
U hebt er het instrument voor

Bezoek onze Vriendenrepetities, ontmoet andere liefhebbers en ontvang mooie kortingen. We verwelkomen u graag als Vriend, Bondgenoot, Begunstiger of Weldoener. Kies de Vriendschap die bij u past.

Naar Vrienden

Ontmoet de musici en solisten achter de schermen, ga mee op reis en geniet met gelijkgestemden van exclusieve events. Als Club van 100-lid staat u vooraan. Sluit u aan bij de Amati, Guarneri of Stradivari.

Naar Club van 100

Talentontwikkeling, de instrumenten van onze musici, innovatie of onze internationale tournees: via onze geefkringen en het Cremona Fonds kunt u specifiek geven. En raakt u samen met anderen betrokken bij de kernthema’s van ons orkest.

Naar Geefkringen en Cremona Fonds

Wist u dat u kunt nalaten aan ons orkest? En dat u met uw legaat, erfstelling of fonds op naam Amsterdam Sinfonietta kunt doorgeven aan volgende generaties? Met uw nalatenschap geeft u klassieke muziek en het strijkersrepertoire toekomst.

Naar nalaten

Wilt u ons zakelijk steunen? We verwelkomen u graag als bedrijfsvriend binnen onze Strings ‘n Business Club, als (concert)sponsor of als partner. Maar ook losse bedrijfsgiften behoren tot de mogelijkheden. Evenals een concert op maat voor uw relaties.

Naar bedrijven

Geeft u graag periodiek met aantrekkelijk belastingvoordeel? Of kiest u liever voor een eenmalige schenking? In beide gevallen zijn wij u dankbaar, want iedere donatie kan het orkest goed gebruiken. Elke steun is welkom.

Naar doneren

“Er is niets mooier dan spelen voor een zaal vol Vrienden.”

Contact

Heeft u vragen over schenken aan Amsterdam Sinfonietta?
Neem contact op met Joseline de Koning, manager fondsenwerving. Zij informeert u graag.
E-mail joselinedekoning@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.