fbpx
 

Zakelijke ondersteuning

Verbind u aan topkwaliteit en innovatie

Wilt u ons zakelijk steunen? We verwelkomen u graag als bedrijfsvriend binnen onze Strings ‘n Business Club, als (concert)sponsor of als partner. Maar ook losse bedrijfsgiften behoren tot de mogelijkheden. Evenals een concert op maat voor uw relaties.

Amsterdam Sinfonietta onderhoudt sinds de oprichting in 1988 nauwe banden met het bedrijfsleven. Wij zijn trots op de samenwerking, toen en nu, met een groot aantal enthousiaste bedrijfsvrienden en sponsors. Ook vandaag de dag  is de steun vanuit de zakelijke markt essentieel.

Onze bedrijfsvrienden en sponsors maken het mogelijk dat het orkest kan spelen op het allerhoogste niveau en een zeer breed publiek een onvergetelijke muzikale ervaring kan bieden: jong en oud, in binnen- en buitenland.

Met de steun van onze sponsors kunnen wij de topkwaliteit van ons ensemble behouden. Onze musici naar waarde honoreren. Op internationale podia optreden en samenwerken met de grootste solisten. Maar we kunnen ook ons publiek blijven verrassen met nieuwe composities en door samenwerkingen met andere kunstvormen aan te gaan, zoals video en film, dans en theater. Daarnaast maakt u waardevolle educatie- en talentontwikkelingsprojecten mogelijk.

Graag versterken we elkaar om onze gezamenlijke ambities te bereiken. In een gesprek met u bespreken we de verschillende mogelijkheden tot samenwerking. Maatwerk staat hierbij voorop.

Als lid van onze Strings ’n Business Club bent u samen met uw relaties en werknemers gedurende het jaar welkom bij onze concerten in het Muziekgebouw en Het Concertgebouw en heeft u toegang tot het Business Club netwerk.

Strings ‘n Business Club

Herkent u uw bedrijfswaarden in de kernthema’s van ons orkest? Profiteer dan van de toegevoegde waarde die een duurzame samenwerking met Amsterdam Sinfonietta biedt voor uw bedrijf.

Sponsoring

Dankzij de duurzame samenwerking met partners kunnen gedroomde projecten gerealiseerd worden. Word ook partner en verbind uw onderneming en merk aan ons toporkest. We slaan graag de handen ineen.

Partnerschap

Amsterdam Sinfonietta speelt graag de sterren van de hemel voor u en uw gasten. Daartoe staat het Muziekgebouw met de op het IJ uitkijkende foyers exclusief tot uw beschikking. Maar ook op andere locaties kunnen wij een besloten concert voor u organiseren.

Sponsoring

Gaat uw voorkeur uit naar een eenmalige of jaarlijkse bedrijfsgift? Dat kan, uw zakelijke gift is bovendien fiscaal aantrekkelijk.

Bedrijfsgiften

Contact

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden om u met uw bedrijf te verbinden?
Neem contact op met Marije van der Pas, hoofd development. Zij informeert u graag.
E-mail marijevanderpas@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.