fbpx

Hieronder vindt u antwoorden op veel gestelde vragen over streaming. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Wat heb ik nodig om de stream te bekijken?

  1. Uw persoonlijke toegangscode en/of link naar de stream.
  2. Een goede internetverbinding. Via een vaste kabel werkt het beste, maar via WIFI of 3G/4G is eventueel ook mogelijk.
  3. Een moderne smartphone, tablet, computer of TV om de stream op te bekijken. Dit apparaat moet beschikken over een up to date internet browser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge of Apple Safari.

Waar vind ik mijn toegangscode?

Binnen enkele minuten na de betaling ontvangt u van ons een e-mail met een persoonlijke streaming link. Wanneer u op de link klikt wordt uw toegangscode automatisch ingevuld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u de code uit de link kopiëren.

Werkt de link niet of heeft u geen e-mail van ons gehad? Neem dan contact op.

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Ververs eerst de pagina. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (op Windows) of Command ⌘ + R (op de Mac). Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen.

Helpt dit niet? Probeer een ander apparaat of een andere browser. Wij adviseren Google Chrome, maar Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari worden ook ondersteund.

Hoe lang kan ik de stream terugkijken?

Iedere stream heeft zijn eigen termijn van beschikbaarheid, maar voor elke stream geldt dat hij na het eerste kijkmoment 48 uur beschikbaar is.

Kan ik de stream op meer dan één apparaat tegelijk bekijken?

Nee, u kunt de online stream maar op één apparaat tegelijk bekijken. Voor elk extra apparaat is een extra toegangslink nodig.

Hoe cast ik de stream via Google Chromecast op mijn TV?

Chromecasten werkt alleen vanuit de Google Chrome browser. Indien u een tablet of smartphone wilt gebruiken, let er dan op dat dit geen iPhone of iPad is, maar bijvoorbeeld een Google Chromebook of een ander apparaat met het Android/ChromeOS besturingssysteem van Google. Ervaart u problemen? Kijk dan eens naar deze snelstartgids van Google.

Hoe cast ik de stream via Apple TV op mijn TV?

Als u gebruik wilt maken van Apple Airplay dient u de video te bekijken op een Apple apparaat. Wij raden dan ook aan om de links uit uw mail te openen op uw iPhone of iPad. Vervolgens kunt u rechts onderin op het AirPlay icoontje drukken als de video afspeelt.

Ik heb problemen met het casten, wat moet ik doen?

Controleer of het apparaat vanaf waar u wilt casten op hetzelfde WiFi netwerk zit als uw Chromecast en/of Apple TV. Is dat al het geval? Ververs de pagina waarop de stream te zien is in je browser en start daarna je Chromecast en/of Apple TV opnieuw op en probeer het nogmaals.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.