Sinfonietta String Festival Zeeland

zaterdag 20 & zondag 21 mei 2023

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei vindt de vierde editie plaats van het Sinfonietta String Festival Zeeland in Veere en Middelburg. Voor de Club van 100 hebben we rondom de concerten een speciaal arrangement samengesteld, om zo samen het weekend mee te maken. Via het bestelformulier onderaan deze pagina kunt u uw concertkaarten en de verschillende onderdelen uit het arrangement bestellen.

Programmaoverzicht
Het Sinfonietta String Festival Zeeland brengt strijkersmuziek in alle smaken, van groot tot klein, van orkeststerkte tot de intiemste kamermuziek. In deze editie werken we samen met het Nederlands Kamerkoor en de Canadees-Iraanse countertenor Cameron Shahbazi. Rondom de concerten in het festivalprogramma organiseren we een speciaal arrangement voor de Club van 100.

Het programma ziet er als volgt uit:

za 20 mei 2023
14.45 uur: Muziekroute – drie korte kamermuziekconcerten op historische locaties in Veere
17.30 uur: Aperitief met oesterproeverij – Restaurant de Werf Veere
(NB: voor niet-liefhebbers van oesters is er een alternatief beschikbaar)
18.30 uur: Diner – Restaurant de Werf Veere
20.30 uur: Concert Spiegel im Spiegel – Grote Kerk Veere (aansluitend borrel met de musici)

zo 21 mei 2023
11.30 uur: Kamermuziekconcert – Zeeuwse Concertzaal Middelburg
13.30 uur: Lunch – Restaurant de Campveerse Toren Veere
16.00 uur: Slotconcert met Cameron Shahbazi – Grote Kerk Veere

Details over de concertprogramma’s vindt u op onze website.

Verblijf tijdens het festival
Het verblijf van de Club van 100 tijdens het Sinfonietta String Festival is – in tegenstelling tot onze buitenlandse concertreizen – niet centraal georganiseerd.
De gebruikelijke hotels/accommodaties in Veere en Middelburg hanteren voor dit weekend veelal een minimale verblijfsduur van drie nachten. Via Booking.com zijn op dit moment in Middelburg nog wel enkele bed & breakfast-accommodaties beschikbaar voor 1 nacht.

Kosten
Voor € 135 bestelt u een passepartout waarmee u alle concerten kunt bijwonen (de borrel met de musici na afloop van het concert op zaterdagavond is hierbij inbegrepen). Daarnaast zijn alle concerten ook los te bestellen. De kosten voor de programmaonderdelen van het Club van 100-arrangement zijn als volgt:

  • aperitief met proeverij bij Restaurant de Werf: € 25 per persoon
  • diner bij Restaurant de Werf: € 70 per persoon
  • lunch bij Campveerse Toren: € 60 per persoon

Bestellen
Het is niet meer mogelijk om via deze website kaarten te bestellen. Voor vragen neem contact op met Willemijn de Graaff: willemijndegraaff@sinfonietta.nl / 020 52 70 770.

Bestelformulier

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.