fbpx
 

KleuterSinfonietta

Met uw bijdrage aan KleuterSinfonietta kunnen wij duizenden kinderen spelenderwijs kennis laten maken met klassieke muziek in het algemeen en strijkinstrumenten in het bijzonder, tijdens voorstellingen in concertzalen, maar ook op scholen voor speciaal onderwijs en in achterstandswijken.

Sinds 2005 ontwikkelt Amsterdam Sinfonietta in samenwerking met Het Concertgebouw KleuterSinfonietta, voorstellingen voor kleuters waarin strijkersmuziek centraal staat. KleuterSinfonietta wordt jaarlijks door duizenden kinderen in Nederland bijgewoond. Veel kleuters horen voor het eerst klassieke muziek en zien ook voor het eerst een strijkinstrument in het echt. Met spelletjes, luisteren, zingen en bewegen worden de kinderen actief betrokken bij de voorstelling.


Ja, ik omarm een project

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • U kunt uw machtiging weer opzeggen via fonds@sinfonietta.nl of bel +31 (0)20 52 70 770.

    Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

    Wij informeren u graag over onze concerten en activiteiten via onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment van deze nieuwsbrief uitschrijven.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.