fbpx
 

Kinderworkshops Strijkersmuziek

Maak onze muziekworkshops mogelijk

Doneer aan onze kinderworkshops Strijkersmuziek voor kinderen van vluchtelingen, statushouders en arbeidsmigranten tussen 9 en 12 jaar, en laat hen kennismaken met strijkersmuziek.


Amsterdam Sinfonietta vindt het heel belangrijk om de opgebouwde expertise over te dragen aan kinderen uit alle lagen van de samenleving en daarmee te investeren in een nieuwe generatie musici. Vanuit dat oogpunt hebben we een workshopprogramma ontwikkeld in samenwerking met IMC on Tour, onderdeel van de Stichting IMC Weekendschool, gericht op nieuwkomerskinderen.

De kinderen, tussen 9 en 12 jaar, die maar kort in Nederland zijn, volgen muziekworkshops van onze musici en maken daarin kennis met strijkersmuziek. Er wordt gewerkt aan ritmes, muzieknotatie, er worden spelletjes gedaan en gezongen. Ondanks de beperkte woordenschat kunnen de kinderen uitstekend met de musici communiceren. Magisch is het als de kinderen ook zelf een strijkinstrument mogen vasthouden en bespelen. Tijdens de muzikale voorstelling zingen de kinderen de liedjes volop mee.

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

Ja, ik omarm een project

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • U kunt uw machtiging weer opzeggen via fonds@sinfonietta.nl of bel +31 (0)20 52 70 770.

    Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

    Wij informeren u graag over onze concerten en activiteiten via onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment van deze nieuwsbrief uitschrijven.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.