fbpx
 

Cremona Fonds

Ondersteun onze musici in de onkosten voor hun instrumenten

Het Cremona Fonds ondersteunt de musici van Amsterdam Sinfonietta in hun kosten voor het onderhoud en de verzekering van hun instrumenten. Het fonds werd in 2019 opgericht in het Italiaanse Cremona te Lombardije, de bakermat van de vioolbouw.
Het fonds werd gelanceerd tijdens de Club van 100-reis naar Cremona. In deze stad van Amati, Guarneri en Stradivari trad het orkest op in het Teatro Ponchielli en het vioolmuseum met zijn indrukwekkende instrumentencollectie, in aanwezigheid van de Club van 100. 

Het doel van het fonds is om de musici een deel van de hoge kosten die zij kwijt zijn aan onderhoud en verzekering van hun instrumenten uit handen te nemen. Daarmee investeert het fonds in betere instrumenten voor het orkest, en dus in een nog betere klank. Het Cremona Fonds streeft ernaar jaarlijks € 20.000 bij te kunnen dragen aan deze onkosten van onze musici.

U kunt eenmalig of periodiek bijdragen aan het Cremona Fonds. Ook kunt u uw jaarlijkse gift vastleggen in een schenkingsovereenkomst, opdat u fiscaal voordeel geniet. Alle giften zijn welkom, er is geen minimum instapbedrag voor dit fonds.Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.
Ja, ik omarm een project

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • U kunt uw machtiging weer opzeggen via fonds@sinfonietta.nl of bel +31 (0)20 52 70 770.

    Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

    Wij informeren u graag over onze concerten en activiteiten via onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment van deze nieuwsbrief uitschrijven.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.