fbpx
 

Strings ’n Business Club

Deel Amsterdam Sinfonietta met uw relaties

Als lid van onze Strings ’n Business Club bent u samen met uw relaties en werknemers gedurende het jaar welkom bij onze concerten in het Muziekgebouw en Het Concertgebouw en heeft u toegang tot het Business Club netwerk.

De bedrijfsvrienden van Amsterdam Sinfonietta zijn via een lidmaatschap van de Strings ’n Business Club het hele jaar met relaties en werknemers welkom bij Amsterdam Sinfonietta, voor én achter de schermen. Het lidmaatschap biedt vele netwerkgelegenheden tijdens de concerten in het Muziekgebouw aan ‘t IJ en Het Concertgebouw en maakt het tevens mogelijk om samen met relaties speciale activiteiten bij te wonen, zoals orkestrepetities, rondleidingen en bijzondere concerten.

De voordelen van een lidmaatschap van de Strings ’n Business Club zijn:

  • Vrijkaarten bij concerten van Amsterdam Sinfonietta in het Muziekgebouw aan ‘t IJ en Het Concertgebouw.
  • Netwerkmogelijkheden rondom de concerten met pauze-ontvangsten.
  • Toegang tot het Strings ‘n Business Club netwerk van Amsterdam Sinfonietta.
  • Persoonlijke assistentie bij het organiseren van een, indien gewenst, diner voorafgaand aan het concert en/of de mogelijkheid van een ontvangst op maat.
  • Sponsorvermelding in uitingen van Amsterdam Sinfonietta, zoals op de website, in de programmaboekjes, het jaarverslag en de seriebrochure.
  • 10 exemplaren van elke nieuwe cd van het eigen label.


Binnen de Strings ’n Business Club kunt u zich verbinden voor een bedrag vanaf € 6.500 per jaar. De privileges die u en uw relaties ontvangen zijn afhankelijk van de hoogte van het jaarlijkse sponsorbedrag. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.


Bent u geïnteresseerd?

Heeft u vragen over de verschillende sponsormogelijkheden?
Neem contact op met Marije van der Pas, hoofd development. Zij informeert u graag.
E-mail marijevanderpas@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.