fbpx
 

Een duurzame samenwerking via sponsoring

Samen versterken we elkaars ambities

Herkent u uw bedrijfswaarden in de kernthema’s van ons orkest? Profiteer dan van de toegevoegde waarde die een duurzame samenwerking met Amsterdam Sinfonietta biedt voor uw bedrijf.

Wilt u zich met uw bedrijf verbinden aan topkwaliteit en innovatie? Ondersteunt u graag jong talent en ons publiek van morgen? Of ziet u mogelijkheden in een koppeling tussen uw bedrijf en onze internationale tournees? Wellicht is een sponsorrelatie dan iets voor u.

Sponsor worden kan op verschillende niveaus: van hoofdsponsor tot concertsponsor. Als concertsponsor krijgt u de mogelijkheid om bij een specifiek concert een groot ontvangst voor uw relaties te organiseren. Als sponsorpartner en hoofdsponsor bent u het hele jaar door bij de concerten betrokken en krijgt u de mogelijkheid specifiek bij te dragen aan één van de vier kernthema’s van Amsterdam Sinfonietta.

Met uw sponsoring maakt u datgene mogelijk dat past bij de waarden van uw bedrijf en raken u en uw relaties nauw betrokken bij de fundamenten van ons orkest. We bepreken graag de bestemming van uw sponsorgift met u en de wijze waarop u met uw bedrijf betrokken wilt zijn bij het geefdoel van uw keuze. Meer over de vier kernthema’s.

Mogelijkheden voor uw ontvangst

  • catering op maat; van informele borrel tot exclusief diner in de foyers van het Muziekgebouw of in een van de foyers van Het Concertgebouw
  • een kijkje achter de schermen
  • ontmoetingen met musici en solisten
  • speciale inleiding op het concert door musici
  • cd’s van Amsterdam Sinfonietta als relatiegeschenk

Sponsors worden vermeld in uitingen van Amsterdam Sinfonietta, zoals op de website, in de programmaboekjes, het jaarverslag en de seriebrochure. Sponsors maken tevens deel uit van de Strings ‘n Business Club.

Omdat we het belangrijk vinden dat de sponsorrelatie een samenwerking is die bijdraagt aan de doelstellingen van beide partijen, is iedere sponsorrelatie uniek en op maat gemaakt.


Bent u geïnteresseerd?

Heeft u vragen over schenken aan Amsterdam Sinfonietta?
Neem contact op met Marije van der Pas, hoofd development. Zij informeert u graag.

E-mail marijevanderpas@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.