Verplaatste concerten met Lucas en Arthur Jussen

Na de vele afgelastingen van de afgelopen weken, hebben we goed nieuws! Er is hard gewerkt om het verplaatsen van deze concerten mogelijk te maken.


We zijn erg blij om te melden dat we de concerten met Lucas en Arthur Jussen kunnen verplaatsen naar september. De data van de concerten in Het Concertgebouw en TivoliVredenburg zijn al bekend. Kaartkopers die voor die concerten kaarten hadden besteld, worden in deze dagen ook door de zalen op de hoogte gebracht.

Van de overige zalen zijn de data nog niet vastgelegd. Zodra we daar meer over weten wordt u door ons en de concertzaal geïnformeerd.


Nieuwe concertdata
Het Concertgebouw Amsterdam - 9 september 2020
TivoliVredenburg Utrecht - 13 september 2020
Stadsgehoorzaal Leiden - ntb
Muziekcentrum Enschede - ntb
Concertzaal Tilburg - ntb


Hoe de concerten er precies uit gaan zien - denk aan vragen als: hoeveel publiek past er in de zaal? - is nog niet volledig duidelijk. Daar wordt in de komende weken goed naar gekeken, zodat we op een verantwoorde manier live voor u kunnen optreden.

We hopen ontzettend dat we deze concerten kunnen laten doorgaan, maar dit blijft natuurlijk afhankelijk van de op dat moment geldende richtlijnen. De persconferentie van dinsdag 19 mei biedt hoop, maar vanzelfsprekend geen zekerheid.

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok