fbpx
 

Word vriend van Amsterdam Sinfonietta

Met een eenmalige of periodieke donatie kunt u ervoor zorgen dat wij de hoge kwaliteit van ons strijkorkest kunnen behoud en innovatief kunnen blijven.

“Doe mee met Amsterdam Sinfonietta. U hebt er het instrument voor.”

Amsterdam Sinfonietta, dertig jaar geleden opgericht door een groep bevlogen musici, behoort inmiddels tot de absolute wereldtop van de strijkorkesten. Om op het hoogste niveau te blijven spelen, te vernieuwen en onze passie voor muziek aan nieuwe generaties door te geven, kunnen wij niet zonder uw steun.

Doneert u ook?

Amsterdam Sinfonietta is een culturele ANBI. Indien u uw periodieke gift laat vastleggen in een onderhandse akte (vanaf € 90 per jaar), geniet u optimaal van de fiscale voordelen. Bereken hier uw belastingvoordeel met de Amsterdam Sinfonietta rekenmodule.

‘Ik ben bij een aantal Vriendenrepetities geweest, en die zijn misschien nog wel aantrekkelijker dan de concerten, omdat je de weg naar de perfectie hoort.’

– Annemarie de Wit, al ruim 10 jaar trouwe Vriend van Amsterdam Sinfonietta

Club van 100

Jan Reinier van Angeren, David de Boer, Leni Boeren, Jan en Marleen de Boer-van der Valk, Margaret van Boetzelaer-Clegg, Robbert Bons en Willy Huvers, Pieter en Jannie Bouw, Marinus van den Brink en Mieke van der Ploeg, Liesbeth en René Citroen-Warners, Hinderrust Fonds (Frans Cladder en Dorry van Haersolte), Riemke de Vries en Ber Damen, Jan en Patricia Deiters-Rahusen, Johan Ehrlich, Jeannette Ellerbroek en David Wijnand, Lidy Evertsen, Remko Franssen, Emile Gassler, Liesje van Ginneken-Zürcher, Martien en Maaike van Goor-Wolke, Cor Goudriaan en Louky Schöne, Fred en Wil de Graaff, Hans en Edith Grijseels, Daan en Marjolijn Gunning, Joop in den Haak, Anne-Jule en Derk Haank, Carina Hamaker, Rene Heijenberg, Lukas en Sidonie van den Heuvel, Gerard en Thea Hirs-Laumans, Henk Hoogendonk, Huib en Damai Hötte, F.G. Hovinga, Arend en Emelie Hutter-van Ogtrop, Martin en Julie In de Braekt- Schmeitz, Seph en Maj-Britt Jacobs-de Looper, Merlinde en Gerrit Jan de Jongh, Ank Kalff-Götzen.

Club van 100-reis naar Cremona, 1 t/m 3 april 2019

Met een record aantal deelnemers, 80 Club van 100-leden, reisden we dit jaar af naar het Italiaanse Cremona, de bakermat van de vioolbouw. Drie dagen lang werd er volop genoten van de tournee met de jonge pianiste Beatrice Rana, historische instrumenten, prachtige palazzi, charmante agriturismo’s, smakelijke antipasti, Italiaanse wijnen en het warme voorjaarszonnetje.

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

De toon werd al gezet op de heenvlucht van KLM, toen het vliegtuig voor een groot deel gevuld bleek met ‘Sinfonietta aanhangers’ en alle musici met hun instrumenten. Een goed begin van de reis. Die avond vond vlak buiten Cremona het welkomstdiner plaats bij Cascina Lago Scuro, een sfeervolle agriturismo gehuld in de avondzon. De gasten werden verwelkomd met vuurkorven en ambachtelijke hapjes onder de grote parasol op de binnenplaats. Binnen werd er aan lange tafels genoten van de verschillende gangen met ingrediënten uit eigen tuin.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.