Word Vriend van Amsterdam Sinfonietta

Samen met onze Vrienden staan we sterk

Bezoek onze Vriendenrepetities, ontmoet andere liefhebbers van het orkest en ontvang extra kortingen. Draag met uw jaarlijkse gift bij aan de projecten van Amsterdam Sinfonietta. We verwelkomen u graag als Vriend, Bondgenoot, Begunstiger of Weldoener. Kies hieronder de Vriendschap die bij u past.

“De Vriendenrepetities zijn misschien wel aantrekkelijker dan de concerten, omdat je de weg naar perfectie hoort.”

Met de steun van onze trouwe achterban kunnen we de topkwaliteit van ons ensemble behouden. Onze musici naar waarde honoreren. Op internationale podia optreden en samenwerken met de grootste solisten. Maar we kunnen u ook steeds weer verrassen met nieuwe composities en door samenwerkingen met andere kunstvormen aan te gaan, zoals video en film, dans en theater. Daarnaast dragen onze Vrienden met hun gift bij aan onze waardevolle educatie- en talentontwikkelingsprojecten. Draag ook bij!Kies de Vriendschap die bij u past

Amsterdam Sinfonietta is een culturele ANBI. Als u uw periodieke gift vastlegt in een onderhandse schenkingsakte (vanaf € 90 per jaar), dan is dat fiscaal aantrekkelijk.

Bereken hier uw belastingvoordeel met de Amsterdam Sinfonietta rekenmodule.

Ik steun graag maandelijks met een bedrag van:

Ik steun graag jaarlijks met een bedrag van:

Ik steun graag eenmalig met een bedrag van:

Kies het bedrag*

Contact

Heeft u vragen over de verschillende Vriendschappen of de Club van 100? Neem contact op met Joseline de Koning, manager fondsenwerving. Zij informeert u graag.

E-mail joselinedekoning@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.