fbpx
 

Laat kinderen kennismaken met muziek

door bij te dragen aan het workshopprogramma van Amsterdam Sinfonietta & IMC on Tour

Draag bij aan de ontwikkeling en het plezier van kinderen die niet vanzelfsprekend toegang hebben tot muziekonderwijs. Met € 500 kan één kind het complete workshoptraject volgen. Met iedere bijdrage, groot of klein, maak je een verschil.

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.


Sinds 2021 werkt Amsterdam Sinfonietta samen met IMC on Tour, een verrijkend cultureel programma voor kinderen van vluchtelingen, statushouders en arbeidsmigranten tussen 9 en 12 jaar. Amsterdam Sinfonietta heeft speciaal voor deze doelgroep een workshoptraject ontwikkeld waarin de kinderen kennismaken met muziek en waarin zij een strijkinstrument leren bespelen. De lessen dragen daarnaast actief bij aan het plezier en het zelfvertrouwen van kinderen. Na afloop van het programma krijgen de kinderen die dat willen de mogelijkheid om door te gaan met individuele lessen. Daarvoor krijgen zij een muziekinstrument in bruikleen, mede mogelijk gemaakt dankzij onze donateurs.

Afgelopen najaar konden we in zeven weken ruim 36 kinderen in Hilversum en Utrecht laten kennismaken met muziek, instrumenten en het orkest. Ook in 2023 gaan we verder met deze workshops en hopen we nog meer kinderen te bereiken.Ik maak een workshoptraject mogelijk

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Ik profiteer van fiscaal voordeel en leg mijn gift voor de komende vijf jaar vast (vanaf € 90 per jaar)
Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Adres*
*

Contact


Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact op met Marije van der Pas, hoofd development, via marijevanderpas@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.


Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.