fbpx
 

Club van 100-reis Hamburg

vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2023

Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april reizen we met elkaar af naar Hamburg, waar we u onderdompelen in de wereld van onze musici. Hoogtepunt van de reis is het concert van Amsterdam Sinfonietta en Kian Soltani in de iconische Elbphilharmonie in Hamburg.

De aanmeldtermijn is verstreken. Voor informatie mail Willemijn de Graaff: relatiebeheer@sinfonietta.nl.

Programma
Na aankomst in het 25hours Hotel Hamburg HafenCity ontvangen we u op vrijdag 31 maart voor het welkomstdiner bij restaurant VLET am Speicherstadt. Op zaterdag 1 april concentreert het programma zich rondom het concert van Amsterdam Sinfonietta en Kian Soltani in de Elbphilharmonie. We doen een rondleiding door dit iconische gebouw en bezoeken de podiumrepetitie van de musici in de grote zaal. Voorafgaand aan het concert dineren we bij restaurant Fang & Feld, gevestigd in het gebouw van de Elbphilharmonie. Na het concert ontmoeten we de musici en Kian Soltani tijdens een feestelijke borrel in de exclusieve Circle Lounge met een spectaculair uitzicht over de stad. Naast deze vaste programmaonderdelen organiseren we op zondag een optionele gezamenlijke activiteit ter afsluiting van de reis. We informeren u in een later stadium over de details hiervan.

De globale planning van de reis is als volgt:

vrijdag 31 maart 2023
• reis naar Hamburg
• inchecken in 25hours Hotel Hamburg HafenCity
• welkomstdiner met de Club van 100 in restaurant VLET am Speicherstadt

zaterdag 1 april 2023
• rondleiding door de Elbphilharmonie
• bijwonen podiumrepetitie
• diner met de Club van 100 in restaurant Fang & Feld
• concert Amsterdam Sinfonietta en Kian Soltani
• feestelijke borrel in de Circle Lounge met de musici en solist

zondag 2 april 2023
• uitchecken hotel
• gezamenlijke activiteit (optioneel, eindtijd 15.00 uur)
• terugreis

Verblijf
Het orkest en de Club van 100 verblijven in het 25hours Hotel Hamburg HafenCity, gelegen op ongeveer 15 minuten wandelen van de Elbphilharmonie. Met veel plezier boeken wij uw kamer in dit hotel. Het is uiteraard ook mogelijk om uw verblijf zelf te organiseren.

Reis naar Hamburg
Graag vragen we u om uw eigen heen- en terugreis te organiseren. Het programma eindigt op zondag 2 april om 15.00 uur. Indien u op deze dag terugreist adviseren we u de volgende treinreis (tickets via NS International of Deutsche Bahn):

heenreis vr 31 maart 2023
09.10 – 12.06 uur: Amsterdam Centraal – Osnabrück Hbf (IC 143)
12.23 – 14.14 uur: Osnabrück Hbf – Hamburg Hbf (ICE 614)

terugreis zo 2 april 2023
15.45 – 17.35 uur: Hamburg Hbf – Osnabrück (ICE 615)
17.53 – 21.00 uur: Osnabrück – Amsterdam Centraal (IC 142)

Reist u met de auto, dan bevindt zich onder het hotel een publieke parkeergarage. Ook is Hamburg bereikbaar per vliegtuig, via KLM gaan er meerdere vluchten per dag.

Kosten Club van 100-reis
De kosten voor de vaste programmaonderdelen en het verblijf zijn:

  • deelnamekosten: € 680 per persoon (inbegrepen: welkomstdiner op vrijdag, rondleiding Elbphilharmonie, repetitiebezoek, diner, concert en borrel met de musici op zaterdag, alle transfers binnen Hamburg, organisatiekosten)
  • verblijf in het 25hours Hotel Hamburg HafenCity (Medium Room, inclusief ontbijt en citytax):
    • 2-persoonskamer: € 210 per nacht
    • 1-persoonskamer: € 185 per nacht
      NB: prijzen voor andere aankomst- en/of vertrekdata evenals upgrades zijn op aanvraag.

De kosten voor de optionele activiteit op zondag 2 april volgen zodra de details hierover bekend zijn. Bij uw aanmelding vragen we u om via iDeal de deelnamekosten à € 680 per persoon aan ons te voldoen als aanbetaling op de reis. Na de reis ontvangt u van ons een kostenoverzicht en een betaalverzoek voor de overige kosten.

Aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.