Geefkringen en Cremona Fonds

Bundel de krachten voor een gezamenlijk doel

Talentontwikkeling, de instrumenten van onze musici, innovatie of onze internationale tournees: via onze geefkringen en het Cremona Fonds kunt u specifiek geven. En raakt u samen met anderen betrokken bij de kernthema’s van ons orkest. 

De diverse geefkringen van Amsterdam Sinfonietta en het Cremona Fonds, een instrumentenfonds voor onderhoud en verzekeringen, bieden u de kans om te doneren aan een specifiek doel. Maar ook aan de vier pijlers van het orkest – kwaliteit,  internationale tournees, innovatie en educatie & talentontwikkeling – kunt u bijdragen. Zo raakt u, indien gewenst samen met gelijkgestemden, betrokken bij de kernthema’s van ons orkest.

Kring Talentontwikkeling

Een kring van vrouwen die zich sterk maken voor talentontwikkeling en het stimuleren van de jongere generatie door middel van mentorschap.

Kring AS Young

De Kring AS Young bestaat uit een groep enthousiaste dertigers en veertigers die het orkest een warm hart toedragen. Zij zijn voor en achter de schermen betrokken en bepalen met elkaar wat zij mogelijk maken met hun jaarlijkse gift.

Cremona Fonds

Het Cremona Fonds ondersteunt de musici van Amsterdam Sinfonietta in hun kosten voor het onderhoud en de verzekering van hun instrumenten. Het fonds is in het Italiaanse Cremona opgericht, de bakermat van de vioolbouw.

Steun onze vier kernthema's

Met uw Stradivari-lidmaatschap van de Club van 100, uw eigen fonds op naam of als sponsorpartner of hoofdsponsor heeft u de mogelijkheid bij te dragen aan en betrokken te raken bij een van onze vier kernthema’s. Kies uw favoriete geefdoel.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende geefkringen, het Cremona Fonds of de ondersteuning van onze vier pijlers? Neem contact op met Joseline de Koning, manager fondsenwerving. Zij informeert u graag.

E-mail joselinedekoning@sinfonietta.nl of bel 020 52 70 770.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.