KleuterSinfonietta
Kom, we gaan spelen

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Dit weekend klinkt de voorstelling Kom, we gaan spelen twee keer in de Stadsgehoorzaal Leiden en drie keer in Het Concertgebouw Amsterdam.

Kom, we gaan spelen

De muzikanten van KleuterSinfonietta vervelen zich dus echt nooit. Want ze kennen de mooiste spelletjes. Verstoppertje, tikkertje, wie is het grootst, wie kan het snelst? Ze strijken en plukken er op los. Maar het blijven grote mensen. Dus hebben ze dringend hulp nodig van kinderen. In Kom, we gaan spelen moet gezongen, geklapt gedanst en vooral gespeeld worden. De muziek van Haydn, Bartók, Biber en Telemann nodigt je uit. Kom je spelen?

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Kinderen maken op speelse wijze kennis met de mooiste strijkersmuziek, gespeeld door musici van Amsterdam Sinfonietta, en met de strijkinstrumenten viool, altviool, cello en contrabas. Meer informatie over KleuterSinfonietta vindt u hier.

Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok