KleuterSinfonietta
Speelgoedfabriek Tokkel en Strijk

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Dit weekend klinkt de voorstelling Speelgoedfabriek Tokkel en Strijk zes keer in Het Concertgebouw Amsterdam.

Ben je al eens in Speelgoedfabriek Tokkel en Strijk geweest? Niet? Je zult je oren niet geloven, want daar komt al het speelgoed tot leven op de mooiste muziek. Van theedrinkende poppen tot dansende robots en loeiende brandweerauto’s. De violen strijken, de cello zoemt, de contrabas bromt, en iedereen zingt mee. Dan komt er een belangrijke brief van de burgemeester. Hij heeft een opdracht. Help jij de muzikanten mee om die uit te voeren?

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Kinderen maken op speelse wijze kennis met de mooiste strijkersmuziek, gespeeld door musici van Amsterdam Sinfonietta, en met de strijkinstrumenten viool, altviool, cello en contrabas. Meer informatie over KleuterSinfonietta vindt u hier.

Deel deze pagina

 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok