Harriet Krijgh
met celloconcerten van Vivaldi

Harriet Krijgh en Amsterdam Sinfonietta gaan op tournee door Duitsland en Nederland met drie soloconcerten van Vivaldi en werken van Biber en Bartók.

De 27-jarige Harriet Krijgh geldt als een van de meest veelbelovende jonge cellistes van dit moment. Haar zangerige en expressieve spel brengt pers en publiek in gelijke mate in vervoering. Tijdens en na haar studies in Utrecht en Wenen bij Lenian Benjamins, Lilia Schulz-Bayrova en Jontscho Bayrov heeft Harriet heeft diverse prijzen gewonnen, zoals de 1e prijs en de Publieksprijs op de Cellobiënnale Amsterdam in 2012. Vanaf zomer 2017 is Harriet de artistiek leider van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. Zij nam die rol over van Janine Jansen. Tijdens haar eerste editie van het festival trad ze tijdens het slotconcert onder andere op met Amsterdam Sinfonietta. Harriet heeft sinds juni 2012 ook een eigen kamermuziekfestival, ‘Harriet & Friends’, op Burg Feistritz in Oostenrijk. Ze speelt op een cello van Giovanni Paolo Maggini uit 1620, beschikbaar gesteld door een particuliere verzamelaar.

Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok