Harriet Krijgh
met celloconcerten van Vivaldi

Harriet Krijgh en Amsterdam Sinfonietta spelen op de Festspiele Mecklenburg-Vorpommern met drie soloconcerten van Vivaldi en werken van Biber en Bartók.

locaties voor dit concert

De 27-jarige Harriet Krijgh geldt als een van de meest veelbelovende jonge cellistes van dit moment. Haar zangerige en expressieve spel brengt pers en publiek in gelijke mate in vervoering. Tijdens en na haar studies in Utrecht en Wenen bij Lenian Benjamins, Lilia Schulz-Bayrova en Jontscho Bayrov heeft Harriet heeft diverse prijzen gewonnen, zoals de 1e prijs en de Publieksprijs op de Cellobiënnale Amsterdam in 2012. Tot vorig jaar was Krijgh artistiek leider van het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht, waar ze Janine Jansen opvolgde. Tijdens haar eerste editie van het festival trad ze tijdens het slotconcert onder andere op met Amsterdam Sinfonietta. Dit jaar trad Krijgh toe tot het bekende Artemis Quartett. Sinds juni 2012 heeft ze ook een eigen kamermuziekfestival, ‘Harriet & Friends’, op Burg Feistritz in Oostenrijk. Ze speelt op een cello van Giovanni Paolo Maggini uit 1620, beschikbaar gesteld door een particuliere verzamelaar.

Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok