Werk mee aan ons publieksonderzoek

Wanneer u in de afgelopen jaren kaarten heeft gekocht voor onze concerten of ingeschreven staat voor de nieuwsbrief, ontvangt u deze maand een uitnodiging voor ons publiekonderzoek. Met dit onderzoek willen we graag meer inzicht krijgen in de kenmerken en voorkeuren van ons publiek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Terra Nova.

Uw medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld. Het geeft ons inzicht in de wensen van de bezoeker en het stelt ons in staat de subsidieverstrekkers inzicht te geven in de maatschappelijke waardering voor onze programma┬┤s. Als dank voor uw deelname maakt u kans op twee kaarten voor een van de komende concerten van Amsterdam Sinfonietta. Met een doorklik op onderstaande link start u de vragenlijst van het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd. De gegevens worden anoniem verwerkt. Indien u vragen heeft, kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Contactgegevens vindt u hier.


Klik hier om mee te werken aan het onderzoek.


Indien u via een andere weg het onderzoek al hebt ingevuld, hoeft u dat uiteraard niet nog een keer te doen. Dank voor uw medewerking!

Deel deze pagina
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok