Nieuwe voorstellingen met Wende in Carré

In 2016 vierden we de liefde met Wende in Carré. De tour werd een regelrechte hit, die sindsdien al eens extra voorstellingen heeft gekregen. Wegens het enorme succes komt deze gouden combinatie nogmaals samen.

Beeld: Fotono Photography


Tussen 14 en 17 juni 2020 geven Wende en Amsterdam Sinfonietta drie concerten in Carré, een reprise van hun succesvolle concertserie in 2016 aangevuld met nieuwe nummers. Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde is een onderhuids zinderende mix van klassieke stukken, iconische nummers en Wende’s eigen werk in de intieme setting van de piste van het Koninklijk Theater. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.carre.nl.


Hartstocht overwint alles. In Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde volgt Wende haar hart op de vleugels van 22 strijkers. Van de eerste bliksemschicht tot de laatste snik verkennen ze samen alle stadia van de romantische liefde. De liefde die lonkt, kronkelt en verblindt. Innig en adembenemend op zijn hoogtepunt, koud en broos als de vonk langzaam uitdooft. Daartussen schuilt veerkracht, de schoonheid van het ontdekken hoe de ander je samen één maakt.


Wende toerde eerder met Amsterdam Sinfonietta in het teken van hun jaarlijkse concertserie Breder dan klassiek, waarin het orkest samenwerkt met artiesten buiten de klassieke muziekwereld. De editie met Wende was de meest succesvolle tot nu toe, met enkel optredens voor uitverkochte zalen.


Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde is een reprise hiervan, aangevuld met nieuwe nummers en teksten. Op het programma staan Wendes eigen werk, klassieke stukken en iconische nummers van onder meer Stromae, David Bowie en Shirley Bassey. Ook zingt Wende When I am laid in earth uit de barokopera Dido and Aeneas en speelt Amsterdam Sinfonietta werken van Rameau, Lekeu en Dessner. Een gouden combinatie met een onstuimig bonzend hart.


Wende: ‘Mijn samenwerking met Sinfonietta is me heel dierbaar. We maakten een verhaal over de liefde en die is zo belangrijk in onze tijd – voor mij, voor jou, voor iedereen. Het is daarom een feest dat we nu de voorstelling nog een keer kunnen spelen en dat in de mooiste zaal van Nederland!’


> Koop je kaarten via deze link

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok