Eva-Maria Westbroek

en Amsterdam Sinfonietta tijdens 12 Hour PROM

Amsterdam Sinfonietta begeleidt Eva-Maria Westbroek – wereldwijd één van de meestgevraagde sopranen van dit moment – in een zeldzaam solorecital in het Concertgebouw Amsterdam. Op het programma staat onder meer ‘Les nuits d’été’ van Hector Berlioz, kleurrijk en emotioneel hoogtepunt van de Franse liedkunst.

za 20 juni 2015 • Het Concertgebouw, Amsterdam - 15.45 uur

Programma

In het laatste weekend van het Holland Festival vindt het nieuwe eendaagse minifestival 12 Hour PROM plaats, geïnspireerd op de befaamde Proms. Tijdens dit festival begeleidt Amsterdam Sinfonietta Eva-Maria Westbroek – één van de meestgevraagde sopranen ter wereld – in een een prachtig programma voor sopraan en kamerorkest. Hoogtepunt is de kleurrijke liedcyclus Les nuits d’été van Hector Berlioz, kleurrijk en emotioneel hoogtepunt van de Franse liedkunst.

- Berlioz • Les nuits d’été
- Barber • Knoxville: Summer of 1915
- Lekeu • Adagio pour quatuor d’orchestre


Het solorecital van Eva-Maria Westbroek en Amsterdam Sinfonietta is het tweede concert in 12 Hour PROM. Het volledige programma is te vinden op de website van het Holland Festival.

 
Deel deze pagina
 

Waar spelen we dit programma nog meer?

 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok